Avantaje

 • Copertare licenta pe loc

  Dorim sa oferim servicii cat mai rapide si de calitate, stiind cum este studentia. Noi intelegem si incercam sa ne adaptam ofertele dupa nevoile clientilor nostri, care cu siguranta nu au timp de pierdut pe drmuri sau pentru lungi asteptari.

  Astfel noi am reusit sa optimizam copertarea de calitate si sa o aducem la un alt nivel - un timp mai scurt.

  Copertare in doar 30 de minute, minute utile pentru punerea informatiilor in ordine, de cumparaturi sau chiar de relaxare intr-o ambinata placuta, inviorata de o cafea. Copertarea pe loc – de 30 de minute, o puteti lua ca pe o pauza, un moment de trimf al trecerii unei etape, etapa finisarii si legarii lucrarii dumneavoastra finale.
 • Comanda si plata online

  Comanda si plata online se poate realiza la orice ora, de oriunde fara sa va deplasati, fara sa pierdeti vremea – deci tot ce se poate mai bine.

  In Romania oamenii incep sa utilizeze din ce in ce mai mult plata si comanda online, optand pentru beneficiile acesteia si cu toate ca ne face placere si ne dorim sa va avem pe la sediile noastre trebuie sa urmarim ceea ce este mai bun.

  Comanda online pentru copertare se poate realiza in doua moduri principale:

  Butonul de Comanda rapida

  1. alegeti specificatiile
  2. incarcati lucrarea ce urmeaza sa fie printata
  3. adaugati in campul de text – alte detalii referitoare la coperta
  faceti comanda
  4. De pe butonul "Cumpara". Ajungeti la "Motorul de personalizare copertare online" ce de putin timp a iesit din teste si la care inca aducem imbunatatiri substantiale, in acest util sistem, noi am depus mult efort si foarte multi bani, dar ne bucuram ca a ajuns sa fie utilizat de catre dumneavoastra.

  Aici va trebui sa personalizati coperta pe care o doriti, alegand din numeroasele optiuni dorite:

  Tipul/culoarea materialului pentru coperta
  culoare text
  metoda de prindere a foilor – tip carte sau tip surub
  coltare
  etc.

  5. Apoi navigati prin diferitele taburi laterale unde puteti alege din modelele predefinite, puteti vizualiza preturile si in primul rand va puteti modifica si aranja textul de pe coperta dvs.
  6. Urmeaza sa adaugati la cosul de cumparaturi si sa va inregistrati.
  7. Noi va contactam si finalizam comanda.

  Daca nu va descurcati puteti apela telefonic operatorul nostru ce va va raspunde la toate intrebarile.
 • Copertare de la 7 dimineata

  Pentru cei ce se grabesc si pentru cei ce au zile pline, noi avem copertare matinala, de la 7 dimineata la Showroom.
  La 7 dimineata puteti ridica lucrarea dvs. sau o puteti comanda(in acest caz puteti alege copertarea rapida, de 30 de minute).
  Puteti ridica lucrarile de la fix 7 dimineata doar daca ati facut comanda pana in ziua precedenta, pana in ora 16 – online sau la unul din sediile noastre.
 • Copertare cu livrare

  Parca celelalte beneficii nu erau destul de reprezentative pentru noi daca nu aveam si livrare. Dar nu orice livrare, aveti posibilitatea sa apelati la livrarea rapida, chiar de o ora – doar asa, pentru ca timpul conteaza sau pentru ca aveti urgenta nevoie de Copertare rapida, ieftina dar de foarte buna calitate, si mai aproape de dumneavoastra ca oricand.

  Lucrarile clientilor nostri, pot fi si calde. :)