Tehnoredactare

Tehnoredactare

 • Open office - alternativa gratis la Microsoft Office

  Open office - alternativa gratis la Microsoft Office

  Site-ul nostru ecopertare.ro va propune un subiect interesant despre competitia dintre cei doi mari “jucatori” de pe piata din domeniul softului, Microsoft Office si OpenOffice dar si despre tendinta de alternativa gratis (open-source), tindem spre cel din urma.

 • Paginarea in Microsoft Office sau in OpenOffice

  Paginarea in Microsoft Office sau in OpenOffice

  In acest articol, site-ul www.ecopertare.ro va propune ca si tutorial un mic studiu asupra paginarii unui document fie el in Word ori Writer. In ambele softuri aveti posibilitatea sa asezati in format de pagini textul cules pentru ca la final sa obtineti o forma definitiva a lucrarii ce va fi tiparita.

 • Utilizarea Excel in Microsoft Office si OpenOffice

  Utilizarea Excel in Microsoft Office si OpenOffice

  Acest articol reprezinta o introducere a programului tabelar in ambele softuri Microsoft Office si Open Office. Avand in vedere complexitatea acestuia, ecopertare.ro va ofera o prezentare generala plus cateva caracteristici esentiale necesare in utilizarea procesorului de tabele.

 • Greseli intalnite in redactarea unui fisier

  Greseli intalnite in redactarea unui fisier

  Prin acest articol, site-ul nostru www.ecopertare.ro aduce la cunostinta studentilor si nu numai, inca un subiect delicat necesar pentru inceperea unei lucrari fie ea de licenta, fie pentru un document oficial cu o importanta deosebita.
  Pentru ca o lucrare sa merite o nota mare intr- o prezentare, conteaza atat continutul cat si calitatea documentului.

 • Modificarea structurii unui tabel in Micrososoft Ofice

  Consideram acest articol ca fiind o completare al precedentelor in care am scris despre softul Microsoft Office Word. Pentru a va ajuta in tehnoredactarea lucrarilor de licenta/disertatie sau teze de doctorat, site-ul nostru ofera tutoriale in acest domeniu. Cu totii stim ca este o etapa importanta in viata oricarui student, de aceea echipa ecopertare.ro face tot posibilul sa publice articole pe intelesul tuturor.

 • Cum scriem cu diacritice

  Cum scriem cu diacritice

  In softul Microsoft Word avem posibilitatea adaugarii pur si simplu a diacriticelor ca si simboluri, dar si varianta prin adaugarea ca limba suportata pentru tastatura, limba romana apoi tastam cu diacritice exact asa cum scriem normal.