Vino la print cu PDF

Vino la print cu PDF

 • Vino la print cu PDF

  Vino la print cu PDF

  Scopul principal al formatului PDF este de a permite accesul la documente, indiferent de sistemul de operare, de calculatorul folosit sau de programele detinute de utilizatori.
  Daca ati realizat un document fie in Word, fie in Writer si intentionati sa realizati copertare pe loc cu printarea lucrarii dumneavoastra, recomandam exportarea fisierului in pdf.

 • Export in PDF

  Export in PDF

  Spre exemplu, daca ati realizat un document fie in suita Word, fie in Writer, si intentionati sa realizati copertare pe loc cu printare a lucrarii finalizate, recomandam exportatea fisierului in PDF.
  In primul rand, putem spune ca transformarea in PDF (Portable Document Format) garanteaza ca documentul dumneavoasta isi va pastra proprietatile, sau mai bine spus formatarea pe care o doriti.
  In al doilea rand, acest fisier in format standard este ideal si pentru trimiterea documentului catre alti utilizatori ce il pot vizualiza cu ajutorul programului Adobe Reader.

 • Unirea a mai multor fisiere PDF in unul singur

  Unirea a mai multor fisiere PDF in unul singur

  Inventat de Adobe Systems si perfectionat in peste 20 de ani, Portable Document Format (PDF) este acum un standard deschis pentru schimbul electronic de documente mentinut de către Organizatia Internatională de Standardizare (ISO). Când faceti conversia documentelor, formulare, grafice, si pagini web în format PDF, arata la fel ca si cum ar fi imprimate. Dar, spre deosebire de documentelor tiparite, fisiere PDF pot contine link-uri clickable si butoane, campuri de formular, video, audio precum si formule logice de ajutor in diferite tipuri de afaceri. Cand exportati un fisier PDF, exista posibilitatea ca oricine care detine un sistem de operare poate citi documentul folosind gratuit aplicatiile Adobe Reader sau Adobe Reader Mobile App.