Blog

Unirea a mai multor fisiere PDF in unul singur

Unirea a mai multor fisiere PDF in unul singur

         Inventat de Adobe Systems si perfectionat in peste 20 de ani, Portable Document Format (PDF) este acum un standard deschis pentru schimbul electronic de documente mentinut de către Organizatia Internatională de Standardizare (ISO). Când faceti conversia documentelor, formulare, grafice, si pagini web în format PDF, arata la fel ca si cum ar fi imprimate. Dar, spre deosebire de documentelor tiparite, fisiere PDF pot contine link-uri clickable si butoane, campuri de formular, video, audio precum si formule logice de ajutor in diferite tipuri de afaceri. Cand exportati un fisier PDF, exista posibilitatea ca oricine care detine un sistem de operare poate citi documentul folosind gratuit aplicatiile Adobe Reader sau Adobe Reader Mobile App.

         Formatul PDF fiind foarte răspândit, exista posibilitatea sa aveti mai multe fisiere PDF cu aceasi tema in mai multe fisiere PDF, si sa doriti un singur fisier. PDFHammer.com, este unul dintre instrumentele online care permite unirea a mai multor fişiere PDF precum şi reordonarea paginilor sau eliminarea celor nedorite.

         De pe situl programulu PDF Split and Merge îl puteţi descarca şi ca arhivă ZIP, si nu necesită instalare, doar despachetaţi şi lansaţi. Interfaţa este simplă, organizată în trei taburi principale:

         Primul pentru unirea de documente, al doilea pentru "despărţirea" unui document PDF, iar al treilea cu setări.

Pentru a uni nişte fişiere PDF le adăugaţi în listă cu butonul Add, puteti chiar schimba ordinea, apoi alegeti un nume pentru fişierul final şi apăsaţi Run. În functie de marimea documentului, procesul va fi încheiat. În ceea ce priveşte split-ul, adică "spargerea" unui fişier PDF în mai multe fişiere PDF aici sunt mai multe opţiuni. Puteţi face ca un fişier de un anumit numar de pagini să devină x fişiere de o pagină. Sau ca de la pagina n să fie făcut un alt doilea PDF. Sau un fişier să fie fragmentat tot după n pagini… Din nou trebuie să indicaţi unde să pună fişierele rezultate şi să apăsaţi Run. Nu trebuie sa va faceti grija pentru diacritice pentru ca ele se conserva. Pentru ajutor gasit diferite site-uri pe internet care va pot da o mana da ajutor.

Succes

Articole recomandate

Comentarii

0 comentarii

*
*
*
*