Info utile

        

Nevoie urgenta de copertare?

 Daca aveti nevoie urgenta! De copertare pentru licenta, disertatie, doctorat etc. va punem la dispozitie exact cea ce aveti nevoie.

         Cu toate ca nu este tocmai bine, deseori se intampla sa terminati lucrarea in ultimul moment. Poate o terminati chiar in noaptea de inaintea sustinerii si sa zicem ca aveti sustinerea chiar la ora 9 dimineata. Ce puteti face?!

  1. Verificati cu atentie fisierul dvs.
  2. Salvati fisierul in PDF
  3. Intrati pe www.ecopertare.ro – dar presupunem ca deja va aflati unde trebuie.
  4. Indiferent de ora dati comanda online copertare si setati copertare pe loc – 30 minute
  5. Veniti la sediul nostru de la 7 dimineata si va relaxati 30 de minute sau daca ati ales livrarea copertare urgenta – o ora, puteti avea lucrarea gata si in mana pana la ora 9 dimineata, chiar la facultatea sau adresa la care doriti dumneavoastra. Daca trimiteti lucrarile inainte de ora 16 din ziua precedenta – puteti ridica lucrarea de la Showromul ecopertare la 7 – fara sa mai asteptati.
  6. O sustineti si impresionati nu doar prin calitatea continutului lucrarii, ci si prin calitatea ce sublinieaza identitatea, originalitatea si seriozitatea dumneavoastra.

Succes

Uneori este nevoie de mai mult

         Anumite Universitati cer pe langa lucrare, sa aveti si CD sau poze ID (poze in genul celor de buletin). Da noi putem personaliza lucrarea exact asa cum o doresc clientii nostri. Limitele noastre sunt limitate doar de legile fizicii si de ceea ce este uman, adica, nu facem imposibilul dar ne apropiem de el.

 Atentie!

  • Modificarile de ultim moment afecteaza timpii de executie.
  • Numarul foarte mare de lucrari – uneori, poate duce la mici intarzieri.
  • Si nu in ultimul rand, va rugam, aveti mare grija la diacritice.

 

Multe informatii / tutoriale utile mai puteti gasi si pe pagina de blog, ecopertare.ro