Copertare licenta - diploma fotoprint SOFTcover

Cod produs: COP00332
(1)

1 stele din 5

 • 5 stele(0)
 • 4 stele(0)
 • 3 stele(0)
 • 2 stele(0)
 • 1 stea(1)

total voturi: 1

de la 5700 lei (pretul include TVA)

Pe loc la Showroom de la 7.00 dimineata
Avantaje
 • orice text si font
 • orice grafica doriti
 • coperta"softcover"
 • print la 1440 dpi
*
*
*
*
Incarca fisiere

Preturi

Preturi copertare licenta - diploma "fotoprint SOFT cover"

    72h                 48 h               24 h               6 h         30 min. - 2h (pe loc)
57.00 67.00 77.00 98.00 118.00

 

Optionale coperta

Design coperta - 60 lei /h

 • Preturile sunt exprimate in Lei si contin TVA
 • Pentru modificari grafice sau crearea copertii de catre noi termenul se va mari si vi se va comunica ulterior. 

Descriere

         Doriti orice font pe coperta lucrarii dvs.? Sau poate o sigla color? Sau poate un design cu totul special la coperta. Toate sunt disponibile cu acest produs care face trecerea de la copertile de licenta si diploma traditionale, in piele ecologica la cele in print.

         Calitatea fotoprint. Esenta acestui produs este coperta sa care acum este printata si poate primi orice fel de grafica, text, sigle, in orice culori si fara nici un cost aditional. Coperta licenta diploma "fotoprint softcover" este printata pe o hartie foto de o calitatea deosebita si pe un utilaj foarte performant de print. Aceasta combinatie de hartie foto + utilaje ultramoderne ofera o calitate a printului de 1440 dpi – cea ce inseamna o coperta deosebita. Trebuie sa va mentionam ca nu lucram cu hartie si cerneala de calitate inferioara ci folosim numai produse originale. Acest lucru se reflecta in pretul ceva mai mare al copertei dar credem noi ca rezultatul deosebit merita cu siguranta.
         Designul il puteti face dvs. sau il pot realiza optional designerii nostri. Alt aspect important al copertarii licenta-diploma "fotoprint softcover" este finisarea acesteia. Dupa ce se printeaza, lucrarea si coperta merg la departamentul de finisarea unde se va realiza legarea propriu zisa a lucrarii dvs. Dupa cum si numele indica, "softcover" se traduce prin coperta moale, adica nu este lipita pe carton de legatorie.

         Optionale si servicii. La acest tip de copertare, nu se pot adauga optionalele clasice precum coltare metalice, fete buretate si asa mai departe. Dar aveti flexibilitatea de a va scrie orice pe coperta, cu orice font si mai ales aveti optiunea de a va face dvs. grafica copertii. Si acest produs dispune de serviciile premium de consultanta oferite de ecopertare.ro.
         Ca si moduri de legare, la produsul Copertare licenta-diploma "fotoprint softcover" avem disponibila doar legarea "tip carte".

Comentarii

0 comentarii

*
*
*
*