Copertare teza doctorat fotoprint SOFTcover

Cod produs: COP00341
(3)

3 stele din 5

 • 5 stele(1)
 • 4 stele(1)
 • 3 stele(0)
 • 2 stele(0)
 • 1 stea(1)

total voturi: 3

de la 5700 lei (pretul include TVA)

Pe loc la Showroom de la 7.00 dimineata
Avantaje
 • special pt. POSDRU
 • orice font si sigla
 • legare orice nr. de pagini
 • print la 1440 dpi
*
*
*
*
Incarca fisiere

Preturi

Preturi copertare teza doctorat "fotoprint SOFT cover"

   72 h           48 h               24 h               6 h         30 min. - 2h (pe loc)
 57.00 67.00 77.00 98.00 118.00

 

Optionale coperta

Design coperta - 60 lei /h

 • Preturile sunt exprimate in Lei si contin TVA
 • Pentru modificari grafice sau crearea copertii de catre noi termenul se va mari si vi se va comunica ulterior. 

Descriere

         Special pentru POSDRU. Acest produs a luat nastere din dorinta clientilor notri, doctoranzi de a putea scrie pe coperta tezei de doctorat orice doresc ei si de a putea dauga si sigle color. In modul de legatorie a tezei de doctorat traditional, acest lucru nu este cu putinta, de aceea am creat produsul Copertare teza doctorat "fotoprint softcover". Im mod special acest nou tip de legare este folosit pentru tezele de doctorat finantate de catre Uniunea Europeana prin Fondul Social European POSDRU. Deoarece tezele de doctorat finantate prin acest program trebuie sa aiba o coperta cu o grafica anume, am decis sa oferim clientilor nostri aceasta ocazie de a-si putea realiza coperta dupa bunul lor plac. Respectam in tocmai toate cerintele dvs. in ceea ce priveste grafica copertii si modul de legare.

         Calitatea fotoprint soft cover. Esenta acestui produs este coperta sa care acum este printata si poate primi orice fel de grafica, text, sigle, in orice culori si fara nici un cost aditional. Copertare teza doctorat "fotoprint softcover" este printata pe o hartie fotografica de cea mai buna calitate pe un utilaj deosebit de performant. Aceasta combinatie de hartie foto + utilaje ultramoderne ofera o calitate a printului de 1440 dpi – adica o calitate deosebita. Pe langa calitatea printului, serviciile de legatorie a copertii si a lucrarii sunt de asemenea la cel mai inalt nivel, oferindu-va in acest fel un serviciu de legatorie a tezei de doctorat premium. Cum am spus si mai sus, puteti avea pe coperta orice grafica, text, sigle iar pretul nu va fii influentat in vreun fel. Numele de soft cover inseamna coperta "moale", adica o coperta flexibila de aproximativ 300 grame care nu mai este lipita pe un alt carton. O puteti intanli des la cartile din librarii. Puteti avea orice numar de pagini, nu suntem limitati de acest lucru.Modul de legare disponibil pentru acesta coperta este doar "tip carte"

Comentarii

2 comentarii

*
*
*
*
copertare teza
0
0
Andreea / 4 mai 2015 20:28

Buna ziua, as vrea sa stiu ce orar de lucru aveti? As dori sa vin pentru copertare.
Multumesc.

Teza doctorat
0
0
Mustatea Gabriel / 10 februarie 2014 13:32

Buna ziua. As dori copertarea tezei de doctorat (soft cover) in 5 exemplare. Paginile printate, precum si grafica pentru coperta vi le aduc eu. Care ar fi costul total ??

Multumesc