Afișez 1–12 din 21 de rezultate

Afișează 9 24 36

Coltar metalic legatorie – nr. 11

1,50 lei
Coltar metalic auriu special conceput pentru lucrarile de legatorie de arta, legatorie de carti, artizanat si hand made. Protejeaza cu succes colturile produselor pe care se aplica. Are o culoarea metalica aurie si dimensiunea de 1.5 x 1.5 cm si 3 mm adancime.

Coltar metalic legatorie – nr. 21

1,80 lei
Coltar metalic auriu special conceput pentru lucrarile de legatorie de arta, legatorie de carti, artizanat si hand made. Protejeaza cu succes colturile produselor pe care se aplica. Are o culoarea metalica aurie si dimensiunea de 2.2 x 2.2 cm si 3 mm adancime.

Coltar metalic legatorie – nr. 24

1,90 lei
Coltar metalic auriu special conceput pentru lucrarile de legatorie de arta, legatorie de carti, artizanat si hand made. Protejeaza cu succes colturile produselor pe care se aplica. Are o culoarea metalica aurie si dimensiunea de 2.7 x 2.7 cm si 4 mm adancime.

Coltar metalic legatorie – nr. 25

1,90 lei
Coltar metalic rosu intens special conceput pentru lucrarile de legatorie de arta, legatorie de carti, artizanat si hand made. Protejeaza cu succes colturile produselor pe care se aplica. Are o culoarea rosie intensa si dimensiunea de 2.7 x 2.7 cm si 4 mm adancime.

Coltar metalic legatorie – nr. 25-2

1,90 lei
Coltar metalic rosu-portocaliu intens special conceput pentru lucrarile de legatorie de arta, legatorie de carti, artizanat si hand made. Protejeaza cu succes colturile produselor pe care se aplica. Are o culoarea rosie-portocalie intensa si dimensiunea de 2.7 x 2.7 cm si 4 mm adancime.

Coltar metalic legatorie – nr. 27

1,90 lei
Coltar metalic argintiu special conceput pentru lucrarile de legatorie de arta, legatorie de carti, artizanat si hand made. Protejeaza cu succes colturile produselor pe care se aplica. Are o culoarea metalica argintie si dimensiunea de 2.7 x 2.7 cm si 4 mm adancime.

Coltar metalic legatorie – nr. 29

2,30 lei
Coltar metalic argintiu special conceput pentru lucrarile de legatorie de arta, legatorie de carti, artizanat si hand made. Protejeaza cu succes colturile produselor pe care se aplica. Are o culoarea metalica argintie si dimensiunea de 3 x 3cm si 5 mm adancime.

Coltar metalic legatorie – nr. 3

1,50 lei
Coltar metalic argintiu special conceput pentru lucrarile de legatorie de arta, legatorie de carti, artizanat si hand made. Protejeaza cu succes colturile produselor pe care se aplica. Are o culoarea metalica argintie si dimensiunea de 2 x 2 cm si 3 mm adancime.

Coltar metalic legatorie – nr. 30

2,30 lei
Coltar metalic antic special conceput pentru lucrarile de legatorie de arta, legatorie de carti, artizanat si hand made. Protejeaza cu succes colturile produselor pe care se aplica. Are o culoarea metalica antica si dimensiunea de 3 x 3cm si 5 mm adancime.

Coltar metalic legatorie – nr. 31

2,30 lei
Coltar metalic auriu special conceput pentru lucrarile de legatorie de arta, legatorie de carti, artizanat si hand made. Protejeaza cu succes colturile produselor pe care se aplica. Are o culoarea metalica aurie si dimensiunea de 3 x 3cm si 5 mm adancime.

Coltar metalic legatorie – nr. 33

1,60 lei
Coltar metalic argintiu special conceput pentru lucrarile de legatorie de arta, legatorie de carti, artizanat si hand made. Protejeaza cu succes colturile produselor pe care se aplica. Are o culoarea metalica argintie si dimensiunea de 2 x 2 cm si 3 mm adancime.

Coltar metalic legatorie – nr. 35

1,50 lei
Coltar metalic negru special conceput pentru lucrarile de legatorie de arta, legatorie de carti, artizanat si hand made. Protejeaza cu succes colturile produselor pe care se aplica. Are o culoarea neagra si dimensiunea de 2 x 2 cm si 3 mm adancime.