Afișez toate cele 10 rezultate

Afișează 9 24 36

Carte condoleante

389,00 lei596,00 lei
Cand tragedia apare si durerea e mare, nu trebuie uitata memoria deosebita a persoanei care a plecat spre locuri mai bune. Astfel, cartea de condoleanta va pastra memoria, emotiile si tot ceea ce a insemnat o persoana pentru cei din jur.

Carte de onoare

389,00 lei596,00 lei
Cand ai nevoie de un instrument pentru a capta impresii si memorii, cartea de onoare este ceea ce ai nevoie. Legatorie manuala pentru carti de onoare estetice si inspirate, personalizate si cu o gama variata de optiuni. Clasic, cu gust si 100% unic si diferit.

Clisee magneziu folio & timbru sec

5,00 lei
Pentru personalizari deosebite, putem realiza la comanda clisee metalice din magneziu pentru texte, logo-uri, sigle sau orice alt element grafic. Clișeele sunt realizate pe magzeziu de 7 mm grosime la o calitate impecabila. Acestea au o durata de viata extrem de indelungata, putand fii folosite de mii de ori. Pretul este per/cm patrat.

Coperti catalog scolar

100,00 lei150,00 lei
Coperti catalog scolar practice, rezistente si extrem de durabile. Cotorul este realizat din panza de legatorie, la fel si extremitatile buzunarelor interioare - astfel coperta va tine ani de zile in conditii de folosire intensa.

Legatorie – pe loc (servicii)

5,00 lei
Atunci cand graba e mare si urgentele bat la usa, ai nevoie de un partener de incredere. Legatoria ecopertare te sprijina cu servicii complexe de legatorie de arta la urgenta - realizate in aceeasi zi sau pe loc!

Legatorie mape

79,00 lei395,00 lei
Legatorie clasica de arta pentru mape diverse. Calitate premium, varietate foarte mare si totul realizat manual. De la mape de semnaturi la mape de meniu, orice este realizabil la legatoria ecopertare.

Legatorie registre

50,00 lei293,00 lei
Legatorie clasica de arta pentru registre diverse. Acest tip de legare este unul extrem de rezistent deoarece cotorul si colturile sunt protejate cu panza speciala de legatorie. Astfel se pot utiliza si deschide de mii de ori, pastrandu-si rezistenta si calitatea.

Legitimatii legatorie

17,80 lei47,00 lei
Cand ai nevoie de legitimatii personalizate, noi te putem ajuta. Legatorie clasica de arta pentru legitimatii personalizate. Trei tipuri de materiale, personalizari incluse, totul realizat 100% hand made. Repede, bine si la preturi competitive.

Personalizare folio & timbru sec

8,00 lei35,00 lei
Servicii profesionale de personalizare cu folio sau timbru sec. Optiuni digitale sau manuale, calitate premium si atentie maxima la detalii. Putem personaliza cu text, sigle, linii si elemente grafice, fara limita de tiraj - chiar si 1 buc.

Reconditionare & lacuire UV harti

2,00 lei5,00 lei
Aduceti hartile vechi la viata cu acest serviciu special al legatoriei de arta. Reconditionare si lacuire UV harti vechi, deteriorate sau care au nevoie de reparatii. Totul realizat manual de catre maestri legatori, cu o atentie speciala la detalii.