Afișez 1 - 12 din 17 rezultate

Afișează 9 24 36

Semn carte legatorie nr. 1

3,50 lei
Semn de carte special conceput pentru lucrarile de legatorie de arta, legatorie de carti, artizanat si handmade. Se aplica pe blocul de carte sau ca snur pentru diferite lucrari hand made. Caracteristici: poliester rosu; latime 6 mm.

Semn carte legatorie nr. 10

3,50 lei
Semn de carte special conceput pentru lucrarile de legatorie de arta, legatorie de carti, artizanat si handmade. Se aplica pe blocul de carte sau ca snur pentru diferite lucrari hand made. Caracteristici: poliester maro; latime 6 mm

Semn carte legatorie nr. 11

3,50 lei
Semn de carte special conceput pentru lucrarile de legatorie de arta, legatorie de carti, artizanat si handmade. Se aplica pe blocul de carte sau ca snur pentru diferite lucrari hand made. Caracteristici: poliester galben/negru; latime 9 mm.

Semn carte legatorie nr. 12

3,50 lei
Semn de carte special conceput pentru lucrarile de legatorie de arta, legatorie de carti, artizanat si handmade. Se aplica pe blocul de carte sau ca snur pentru diferite lucrari hand made. Caracteristici: poliester galben/visiniu; latime 9 mm.

Semn carte legatorie nr. 13 – “AVRAM”

5,00 lei
Semn de carte special conceput pentru lucrarile de legatorie de arta, legatorie de carti, artizanat si handmade. Se aplica pe blocul de carte sau ca snur pentru diferite lucrari hand made. Caracteristici: poliester auriu deschis; latime 25 mm.

Semn carte legatorie nr. 14

3,50 lei
Semn de carte special conceput pentru lucrarile de legatorie de arta, legatorie de carti, artizanat si handmade. Se aplica pe blocul de carte sau ca snur pentru diferite lucrari hand made. Caracteristici: poliester verde; latime 6 mm

Semn carte legatorie nr. 15

3,50 lei
Semn de carte special conceput pentru lucrarile de legatorie de arta, legatorie de carti, artizanat si handmade. Se aplica pe blocul de carte sau ca snur pentru diferite lucrari hand made. Caracteristici: poliester tricolor; latime 10 mm.

Semn carte legatorie nr. 16

3,50 lei
Semn de carte special conceput pentru lucrarile de legatorie de arta, legatorie de carti, artizanat si handmade. Se aplica pe blocul de carte sau ca snur pentru diferite lucrari hand made. Caracteristici: poliester rosu; latime 4 mm.

Semn carte legatorie nr. 17

3,50 lei
Semn de carte special conceput pentru lucrarile de legatorie de arta, legatorie de carti, artizanat si handmade. Se aplica pe blocul de carte sau ca snur pentru diferite lucrari hand made. Caracteristici: poliester galben; latime 4 mm.

Semn carte legatorie nr. 2

3,50 lei
Semn de carte special conceput pentru lucrarile de legatorie de arta, legatorie de carti, artizanat si handmade. Se aplica pe blocul de carte sau ca snur pentru diferite lucrari hand made. Caracteristici: poliester albastru; latime 6 mm.

Semn carte legatorie nr. 3

3,50 lei
Semn de carte special conceput pentru lucrarile de legatorie de arta, legatorie de carti, artizanat si handmade. Se aplica pe blocul de carte sau ca snur pentru diferite lucrari hand made. Caracteristici: poliester alb; latime 6 mm.

Semn carte legatorie nr. 4

3,50 lei
Semn de carte special conceput pentru lucrarile de legatorie de arta, legatorie de carti, artizanat si handmade. Se aplica pe blocul de carte sau ca snur pentru diferite lucrari hand made. Caracteristici: poliester auriu; latime 6 mm.