Acceptarea termenilor de utilizare
Termenii si conditiile de utilizare guverneaza modalitatea de folosire a site-ului web ecopertare.ro. Prin folosirea, vizitarea sau navigarea pe site-ul ecopertare.ro, acceptati si sunteti de accord sa respectati acesti Termeni si conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare, nu trebuie sa utilizati site-ul web ecopertare.ro. Aceste conditii de utilizare pot afecta drepturile dvs. si ar trebui sa le cititi cu atentie.

Modificari ale termenilor de utilizare
ecopertare.ro isi rezerva dreptul de a modifica aceste Conditii de utilizare, cu sau fara notificare. Versiunea cea mai recenta a acestor Conditii de utilizare poate fi accesata printr-un click pe link-ul denumit Termeni si conditii din partea de jos a tuturor paginilor site-ului ecopertare.ro. Cea mai recenta versiune de Termeni si conditii va inlocui versiunile anterioare.

Confidentialitate si informatii personale
ecopertare.ro se angajeaza sa protejeze confidentialitatea informatiilor personale pe care clientii le furnizeaza pe site-ul nostru. Orice informatie prezentata pe site este supusa Politicii de confidentialitate a firmei.

Contul dumneavoastra
Daca utilizati site-ul ecopertare.ro sunteti responsabil pentru mentinerea confidentialitatii contului dvs. si a parolei si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile care au loc in contul dvs. sau utilizand parola dvs. Reprezentantii ecopertare.ro si partenerii acestora isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi sau comenzi care nu respecta politica firmei.

Ecopertare.ro
Termenii si conditiile de utilizare se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. Site-ul poate contine link-uri catre site-uri terte care nu sunt detinute sau controlate de ecopertare.ro. ecopertare.ro nu are nici un control asupra, si nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul, politicile de confidentialitate sau practicile site-urilor terte parti. in plus, ecopertare.ro nu poate cenzura sau edita continutul de pe orice site terta parte. In consecinta, va incurajam sa cititi termenii si conditiile si politica de confidentialitate a fiecarui site pe care il vizitati. De asemenea siteul ecopertare.ro foloseste cookieuri. Acestea sunt fisiere pe care siteul le copie pe calculatorul dvs. pentru a imbunatati experienta pe care o aveti pe acest site.

Accesul la site
I. ecopertare.ro acorda permisiunea de a utiliza site-ul astfel cum sunt stabilite in prezentul document, cu urmatoarele conditii: (i) utilizarea site-ului web este permis numai pentru uz personal, necomercial si (ii) nu veti copia sau distribui nici o parte a site-ului, in orice mediu, fara autorizatia prealabila scrisa ecopertare.ro.
II. Pentru a accesa anumite elemente ale site-ului, va trebui sa creati un cont. Niciodata nu puteti folosi alt cont fara permisiune. Atunci cand creati contul, trebuie sa furnizati informatii corecte si complete. Sunteti singurul responsabil pentru activitatea care apare pe contul dvs. si trebuie sa pastrati parola contului securizat. Notificati reprezentantii ecopertare.ro imediat ce observati orice incalcare a securitatii sau utilizarea neautorizata a contului dumneavoastra.
III. Sunteti de acord sa nu utilizati sau sa lansati orice sistem automat, inclusiv, fara limitare, “roboti”, “cititoare offline”, etc., care acceseaza site-ul intr-o maniera care trimite mai multe cereri la serverele ecopertare.ro intr-o anumita perioada de timp decat un om poate produce in mod rezonabil in aceeasi perioada, prin utilizarea unui web browser.

Dreptul de proprietate intelectuala
Continutul de pe site-ul ecopertare.ro, cu exceptia Termenilor si conditiilor de utilizare, incluzand, fara limitare, text, software, scripturi, grafica, fotografii, caracteristici interactive si articole text (“Continut”) si marci comerciale sunt detinute de catre sau sub licenta ecopertare.ro si fac obiectul dreptului de autor si dreptului de proprietate intelectuala in conformitate cu legislatia din Romania si conventiile europene. Continutul de pe site este furnizat pentru uz personal si nu poate fi utilizat, copiat, reprodus, distribuit, transmis, difuzat, afisat, vandut, licentiat sau exploatat pentru orice fel de alte scopuri, fara acordul scris al proprietarilor.

Disclaimer
Utilizarea site-ului ecopertare.ro se face pe propria raspundere. ecopertare.ro nu garanteaza acuratetea sau integralitatea continutului acestui site sau continutul oricarui site legat la acesta si nu isi asuma nici o responsabilitate pentru orice (I) erori, greseli, sau de erori de continut, (II) vatamare corporala sau pagube materiale, de orice natura, rezultate din accesul dvs. si utilizarea site-ului nostru, (iii) orice acces neautorizat sau utilizarea serverelor noastre securizate si / sau orice informatii personale si / sau informatii financiare stocate, ( IV) orice intrerupere sau incetare a transmiterii catre sau de la site-ul nostru, (iv) orice bug-uri, virusi, cai troieni, sau similare care pot fi transmise catre sau prin site-ul nostru oricarei parti terte, si / sau (V) orice erori sau omisiuni de continut sau pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel aparute ca urmare a utilizarii continutului postat. ecopertare.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru produsele sau serviciile publice oferite de catre un tert prin website-ul ecopertare.ro sau orice alt link sau recomandare din orice banner sau alta forma de publicitate.

General
Informatiile prezentate pe site-ul ecopertare.ro, au caracter informativ si pot fi modificate fara o notificare prealabila. Preturile produselor din meniu sunt exprimate in RON si includ TVA. Produsele pot să difere ca aspect, fotografiile de produs care au caracter de prezentare.

Riscuri

Riscul asupra bunurilor va trece de partea consumatorului in momentul in care acestea au fost livrate.

Daune

Consumatorul ar trebui sa examineze toate bunurile la livrarea acestora  pentru a se convinge ca bunurile nu au suferit daune, ca ele sunt in cantitatea corecta si care este mentionata in contract/factura.

Orice daune care apar pe durata transportului bunurilor, orice lipsuri sau erori trebuie sa fie notificate in scris pe o nota de livrare in momentul livrarii.
Daca oricare din bunuri sunt primite in conditii prejudiciate sau daca exista lipsuri sau erori, atunci consumatorul trebuie sa informeze societatea cu privire la cantitatea exacta care lipseste sau masura in care bunurile sunt deteriorate in ziua de primirea acestora.