Afișez toate cele 8 rezultate

Afișează 9 24 36

Amprente stampile

25,00 lei80,00 lei
Amprente pentru orice tip de stampila, automata sau manuala. Amprentele sunt realizate pe suport de polimer de inalta rezolutie marca Colop si expuse pe echipamente profesionale. Grafica este inclusa si realizata de designerii ecopertare, astfel vei avea o amprenta perfecta.

Datiere Colop

59,00 lei169,00 lei
Datiere automate marca Colop. Amprenta realizata la o calitate excelenta, fidelitate a graficii si aparate Colop care rezista la zeci de mii de amprentari. Totul intr-un produs functional si util - datierele Colop de la ecopertare.

Stampila triunghiulara T55

120,00 lei
Stampila automata triunghiulara Colop T55. Amprenta realizata la o calitate excelenta, fidelitate a graficii si aparat Colop care rezista la zeci de mii de amprentari. Dimensiunea amprentei este de 45x45 mm si poate cuprinde pana la 6 randuri text.

Stampile dreptunghiulare

88,00 lei155,00 lei
Stampile dreptunghiulare automate si de buzunar marca Colop. Amprenta realizata la o calitate excelenta, fidelitate a graficii si aparate Colop care rezista la zeci de mii de amprentari. Totul intr-un produs functional si util - stampilele Colop de la ecopertare.

Stampile ovale

129,00 lei134,00 lei
Stampile ovale automate marca Colop. Amprenta realizata la o calitate excelenta, fidelitate a graficii si aparate Colop care rezista la zeci de mii de amprentari. Totul intr-un produs functional si util - stampilele Colop de la ecopertare.

Stampile patrate Q17-Q43

79,00 lei109,00 lei
Stampile patrate automate si de buzunar marca Colop. Amprenta realizata la o calitate excelenta, fidelitate a graficii si aparate Colop care rezista la zeci de mii de amprentari. Totul intr-un produs functional si util - stampilele Colop de la ecopertare.

Stampile rotunde R17-R50

98,00 lei160,00 lei
Stampile rotunde automate marca Colop. Amprenta realizata la o calitate excelenta, fidelitate a graficii si aparate Colop care rezista la zeci de mii de amprentari. Totul intr-un produs functional si util - stampilele automate Colop de la ecopertare.

Tusiere & tus Colop

24,00 lei44,00 lei
Tusiere si tus pentru stampilele automate marca Colop. Produse originale Colop, tusiera cu tus inclus care rezista la zeci de mii de amprentari. Calitate premium Colop Austria.