Afișez toate cele 9 rezultate

Afișează 9 24 36

Aurire laturi carti

112,00 lei210,00 lei
Un serviciu exceptional pentru cartile de suflet. Innobilarea laturilor cartilor cu foita metalica aurie sau argintie confera cartilor noi sau peste care au trecut zeci de ani o noblete si eleganta aparte.

Lacuire UV coperti carti

19,00 lei29,00 lei
Un serviciu deosebit creat pentru a proteja copertile cartilor vechi, fie ele harcover sau softcover. Acest lac special protejeaza de praf, murdarie, umezeala si de orice alte elemente care ar putea deteriora coperta cartii. Se aplica 100% manual de catre maestri legatori Ecopertare.

Legatorie Biblia

89,00 lei395,00 lei
Aducem Bibliile vechi la viata si innobilam Bibliile noi cu maiestrie, gratiei si dragoste. Legatorie clasica de arta pentru Biblia veche sau noua, uzata sau in stare perfecta. Orice Biblie isi gaseste haina la atelierul de legatorie ecopertare.

Legatorie carti

89,00 lei395,00 lei
Aducem cartile vechi la viata si innobilam cartile noi cu maiestrie, gratiei si dragoste. Legatorie clasica de arta pentru carti vechi si noi, uzate sau in stare perfecta. Orice carte isi gaseste haina la atelierul de legatorie ecopertare.

Legatorie carti – print personalizat

95,00 lei190,00 lei
Coperti tiparite cu o grafica minunata, imprimata pe coperti hardcover sau softcover. Totul unic si personalizat, realizat la cel mai inalt nivel calitativ pentru coperti de carti speciale.

Legatorie carti religioase

89,00 lei395,00 lei
Aducem cartile religioase vechi la viata si innobilam cartile religioase noi cu maiestrie, gratiei si dragoste. Legatorie clasica de arta pentru carti religioase si de cult vechi si noi, uzate sau in stare perfecta. Orice carte de cult isi gaseste haina la atelierul de legatorie ecopertare.

Legatorie economica carti

35,00 lei50,00 lei
Legatorie ieftina si economica pentru carti noi sau vechi. Se folosesc copertile originale ale cartii sau coperti si cotor nou din carton duplex special pentru legatorie. O varianta de legatorie de carti rezistenta si economica.

Personalizare folio & timbru sec

8,00 lei35,00 lei
Servicii profesionale de personalizare cu folio sau timbru sec. Optiuni digitale sau manuale, calitate premium si atentie maxima la detalii. Putem personaliza cu text, sigle, linii si elemente grafice, fara limita de tiraj - chiar si 1 buc.

Reparare & reconditionare carti

17,00 lei300,00 lei
Repare si reconditionare manuala carti, Biblii, carti religioase si de cult precum si Sfinte Evanghelii. Totul este realizat integral manual, de la repararea paginilor din interior pana la coaserea manuala in fascicole. Un serviciu deosebit pentru a aduce la viata cartile nepretuite uzate si deteriorate.